Reference

specialista na rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader, Liberec

Oprava nebo výměna elektrického bojleru

poptávám opravu nebo výměnu stávajícího el.bojleru 200l, který teče, suočástí jsou i drobné úpravy rozvodu vody (plast) a výměna baterie. Cenu dohodneme při prohlídce, termín kdykoli po dohodě.

Hodnocení

"Oprava provedena v dohodnutém termínu a rozsahu. Po opravě se nevyskytly zatím žádné závady a komunikace s firmou probíhala převážně po telefonu a sjednaná cena byla vyúčtována. Firma pracuje profesionálně a v případě potřeby, bych se na ni opět obrátil."

Zdeněk, Liberec

Kompletní rekonstrukce bytové jednotky 2+1

kompletní rekonstrukce bytové jednotky 2+1 dle 3D návrhu. Bourací a přípravné práce, změna dispozice koupelny a kuchyňské části. Výstavba příček Ytong, elektroinstalace, broušení podkladů, perlinky, štuky, SDK podhledy, LED osvětlení, 3 fáze, vodoinstalace, izolační práce, kročejové izolace, nivelace podlah Weber Floor 4150, pokládka obkladů a dlažby, montáž sanitárního vybavení koupelny, nátěry radiátorů, výmalba, pokládka acoustic protect, montáž vinylové podlahy na HDF desce Parador, montáž obložkových zárubní, dveří, kování, výměna vstupních dveří, montáž kuchyňské linky, předání díla.

Hodnocení

"Práce odvedená firmou Aquatrend je na velmi vysoké úrovni. Zároveň oceňuji celkový vstřícný přístup p. Bočka – oceňuji jeho doporučení co se týká vybavení, použitých materiálů a inspirativního řešení změny dispozice koupelny a kuchyně. Firma odvedla profesionální práci, jsem naprosto spokojen a mohu tuto firmu všem doporučit."

Jiří, Liberec

Kompletní rekonstrukce panelového jádra

kompletní rekostrukce panelového jádra dle požadavku zákazníka, včetně 3D návrhu. Bourací a přípravné práce, vodoinstalace, elektroinstalace, izolace, SDK podhledy, nivelace, pokládky obkladů, dlažby, výmalba, kompletace ZTI vybavení, montáž obložkových zárubní, napasování dveří.

Hodnocení

"Doba realizace 15 dnů dokončení 10/2017"

Václav, Jablonec nad Nisou

Kompletní rekonstrukce bytového jádra

kompletní rekonstrukce bytového jádra dle specifikace.Vytvoření 3D návrhu,samotná přestavba jádra.Celková elektroinstalace bytu 2+KK,vodoinstalace,perlinky,štuky,vyrovnávky podlah,dlažby,SDK práce.

Hodnocení

"Skvělá spolupráce s majitelem firmy, operativní řešení nepředpokládaných problémů a více prací. Operativní navazování jednotlivých prac. operací. Výsledek předčil naše očekávání. Termín byl byl dokonce o pár dnů zkrácen. Tuto firmu můžu jenom doporučit doporučit."

Josef, Frýdlant v Čechách

Kompletní rekonstrukce bytové jednotky 4+1

kompletní rekonstrukce bytové jednotky 4+1 dle požadavku. Atypické řešení celé bytové jednotky, bourání panelů, změny dispozice příček, výstavba zděné šatny, atypické SDK podhledy a sokly. Kompletní elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, výměny topných těles, podlahy, koupelna, toaleta dle 3D projektu. Kuchyňská část včetně příslušenství - (místo bývalé ložnice) je situována ve středu bytové jednotky dle architektonického návrhu pražské firmy. Celá bytová jednotka je vysoce nadstandartní a odpovídá dnešnímu modernímu stylu. Kompletní fotogalerii naleznete na našich stránkách www.aquatrend.cz

Hodnocení

"Volba firmy Alexandr Boček-Aquatrend byla provedena jen na základě množství recenzí jiných spokojených uživatelů bytů či domů. Musím zkonstatovat, že s výsledkem jsem nadmíru spokojená, veškeré práce byly provedeny na vysoké úrovni, vyhovovala mi kompletnost veškerých služeb a profesionalita všech řemeslníků. Nezanedbatelná je i velmi dobrá komunikace s panem Bočkem, který dokázal přispět k celkovému výsledku nejednou odbornou radou. I přes rozsáhlost a náročnost rekonstrukce, byly veškeré práce dokončeny před stanoveným termínem. Mohu jen ještě jednou poděkovat a všem vřele doporučit."

Drahomíra, Liberec

Kompletní rekonstrukce koupelny

kompletní rekonstrukce koupelny, výměny rozvodů SUV, TUV od kotle, montáž rozvodu ústředního topení, izolační práce, přizdívky, podlahové topení - Fineza, nová elektroinstalace, podhled SDK, obklady a dlažba.

Hodnocení

"S realizací jsem spokojen, výsledek je vynikající. Dohodnuté části smlouvy byly dodrženy. Komunikace s dodavatelem i pracovníky firmy byla výborná, pan Boček umí opravdu poradit."

Svatopluk, Liberec

logo Aquatrend

Adresa

Přidejte si nás