Reference

specialista na rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader, Liberec

Kompletní rekonstrukce koupelny v rodinném domku

bourací práce, odvoz odpadu, přizdívky, sokly, příčky, izolace, potrubí TUV, SUV v PPR, odpadní potrubí v HT systému, osazení zařizovacích předmětů dle výběru. Dokončovací práce.

Hodnocení

"Celková spokojenost, vyskytnuté závady po realizaci byly okamžitě řešeny."

Jitka, Liberec

Kompletní rekonstrukce bytové jednotky 3+1

kompletní rekonstrukce koupelny a toalety. Bourací práce v panelovém domě. Vybourání panelu mezi obývacím pokojem a bývalou ložnicí (nenosná příčka, bylo vydáno stavební povolení) zvětšení koupelny do prostoru předsíně. Elektroinstalace v celém bytě, vodoinstalatérské práce, podhledy SDK včetně bodového osvětlení, podlahářské práce - nivelační hmoty, plouvoucí podlahy a Marmolea, montáž obložek a nových dveří. Neobvyklé na celé zakázce bylo přemístění ložnice na místo kuchyně a naopak a s tím spojené veškeré řemeslné práce. Co se týče koupelny,byl kladen velký důraz na kvalitu !!!

Hodnocení

"Po složitém výběrovém řízení, ve kterém jsme se pokoušeli sehnat šikovnou firmu za rozumné peníze jsme nakonec dali na doporučení známých a rekonstrukci bytu jsme svěřili (na základě těch nejlepších referencí) panu Alexandru Bočkovi a jeho firmě AQUATREND. Musím podotknout, že tentokrát to byla opravdu trefa do černého. Pan Boček je profesionál v každém směru a jiného řemeslníka než pana Bočka si domů již nepustíme. Dodnes s láskou vzpomínáme a těšíme se na další a další spolupráci s tímto profesionálem a zároveň super člověkem. Pane Bočku ještě jednou obrovské díky za vše!!! Manželé Volákovi"

Robert, Liberec

Riconstruzione del bagno

completa riconstruzione del bagno e tubi idraulici. Tutti materiali scelti e consultati da aquatrend. Tutto il lavoro è stato compiuto in modo più veloce possibile.

Hodnocení

"Questa ditta è stata flessibile e di alta qualità, non abbiamo incontrato nessun problema e il lavoro svolto era eccellente. il signore alesandro ha svolto una lavoro di alta qualità, casualmente una amica di famiglia di modena ci ha."

Mario, Sassuolo - Itálie

Rekonstrukce koupelny

ve starším bytě bylo třeba kompletně vybudovat novou koupelnu včetně dílčích úprav zděných příček a všech rozvodů (voda, odpad, plyn elektřina) zde i v přilehlé kuchyni. Nejobtížnějším přímo ekvilibristickým úkolem bylo protažení odpadního potrubí o dvě podlaží níže nepoužívaným komínovým průduchem, který má jen nepatrně větší světlost, nežli je průměr potrubí. Očekávali jsme, že dodavatel provede všechny práce kompletně, samostatně a rychle.

Hodnocení

"S výsledkem jsme velmi spokojeni. Práce proběhly velice rychle (vše cca za 10 dní!) i cena souhlasila s nabídkou. Komunikace byla bez problémů. Nejvyšší uznání jsme dodavateli vyslovili za skutečně takřka neproveditelné protažení odpadového svodu komínem bez jeho bourání v nižších podlažích."

Oto, Liberec

Rifacimento pavimenti e scale condominio

rifacimento pavimenti e scale condominio.

Hodnocení

"I lavori sono stati effettuati con professionalita e serieta nonostante la posa del pavimento non fosse di certo facile. Grande cortesia da parte del personale e ottima conoscenza dei prodotti installati non sempre reperibili nelle ditte italiane. Rapporto qualita prezzo elevato. Grande attenzione per la pulizia e lo smaltimento dei materili scarti di lavorazione. Valutazione di collaborazione con Aquatrend per lavori da svolgere sul territorio italiano. Ottimo lavoro. Ottima qualita e prezzo giusto. Rapporto qualita prezzo molto alto. sem velmi spokeno ja bich na dale spolu prazovat s aquatrend. Allesandro Bocek"

Tizziano, Itálie

logo Aquatrend

Adresa

Přidejte si nás