Reference

specialista na rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader, Liberec

Kompletní rekonstrukce 1.NP v rodinném domě

celková rekonstrukce 1.NP v rodinném domě. 3D vizualizace koupelny, bourací práce celého patra, SDK podhledy, atyp SDK nebesa - kuchyň, izolace, obklady, dlažby, montáž plynu - suterén, montáže ústředního vytápění v CU, osazení kotle, radiátorů vogel&noot, nové rozvody TUV, SUV, odpadní potrubí v HT, elektro. Celková změna dispozice celkového prostoru, částěčné omítky, úpravy rozměru pro obložky, perlinky, štuky. Vybudování koupelny a toalety dle 3D návrhu, zvětšení prostoru. Osazení E.O. Dražice v půdním prostoru. Revize plynu.

Hodnocení

"Veškeré práce probíhaly rychle a bez problémů, rád tuto firmu doporučuji každému, kdo by se chtěl do něčeho podobného pustit."

Tomáš, Liberec

Kompletní rekonstrukce koupelny

demontáže dřevotřískových desek, montáže SDK příček, kompletní výměna vodoinstalací včetně odpadů v HT systému, nové přívody ÚV, napojení radiátoru + otopného žebříku, nová elektroinstalace, podhled SDK, výroba poliček, pokládky obkladů a dlažby - přízemí + 1.patro výměna sprchového koutu a vaničky litý kámen, termost.baterie a sprchového setu. 3D vizualizace.

Hodnocení

"Firma Aquatrend pracuje rychle,ale kvalitně.Řemeslníci jsou flexibilní,precizní a jsou schopni situačně řešit nepředvídané problémy.Rekonstrukce koupelny byla dokončena v dohodnutém termínu a s výsledkem jsme velmi spokojeni. Šulcovi z Hejnic"

Marcela, Hejnice

Rekonstrukce koupelny

kompletní rekonstrukce původního (už zbouraného) umakartového jádra v panelovém bytě. Bourání zděné šatny na chodbě a posunutí dveří do kuchyně. Podhledy v kuchyni a na chodbě. Důraz kladen na kvalitu provedení, spolehlivost, finance. Čas nerozhodoval. Dodán vlastní návrh řešení koupelny.

Hodnocení

"Zakázku firmě Aquatrend jsme zadali poměrně náhodně. Poptávali jsme podle referencí větší množství firem, ale pan Boček z firmy Aquatrend jednal tak bleskově, že "než jsme to promysleli, koupelna už se stavěla". Podle uvedených výborných referencí jsme byli zvědaví, jaká bude realita. Během samotné realizace se ukázal zkušený přístup k celé věci. Práce probíhala svižně a s výbornou komunikací jak s panem Bočkem tak se zedníky. Naprosto vyslyšeli všechna naše přání a požadavky a odvedli svou práci na jedničku. Termín i cena dodržena. Nakonec jsme opravdu tak rychlého výběru nelitovali a můžeme firmu Aquatrend pana Bočka upřímně doporučit!"

Markéta, Liberec

Kompletní rekonstrukce koupelny a toalety

kompletní rekonstrukce původní zděné koupelny a toalety. Přizdívky, sokly, nové rozvody SUV, TUV (připojení TUV na nový kotel Junkers) zrušení E.O. v koupelně. odpadní potrubí v HT, podhled SDK, vybavení na přání zákazníka dle předchozí dohody. Omítky, nivelační hmoty, obklady a dlažby. Obložení kuchyňské linky, nové rozvody elektroinstalace.

Hodnocení

"Jsem spokojen sdodrženým dohodnutým termínem(10 pracovních dní). Pracovníci byli spolehliví,slušní a vždy po sobě ulkidili."

Vladimír, Liberec

Kompletní přestavba koupelny ve starším rod.domě dle požadavku

celková realizace koupelny z 60 tých let. Nové rozvody SUV, TUV, odpadní potrubí v HT, odvětrání, příčka, izolace, vanička zděná - atyp.dlažba, obklady, osazení zařizovacích předmětů, nová elektroinstalace.

Hodnocení

"Firma Aquatrend pracuje na vysoké úrovni. Naslouchají požadavkům zákazníka, respektují ho a v případě potřeby poradí. Cena odpovídá kvalitě, dodržení termínu dokončení rekonstrukce je samozřejmostí."

Martina, Liberec

Kompletní rekonstrukce bytového jádra a kuchyně

celková přestavba bytového jádra, projekt, 3D vizualizace, nová elektroinstalace, ZTI vybavení, rozvody, dlažby, obklady, SDK-podhledy, kuch.linka, spotřebiče, vestavěná skříň.

Hodnocení

"Shodou různých náhod jsem se dostala k firmě Aquatrend. Po shlednutí realizací na webových stránkách a osobním jednání s p. Bočkem, kde se mi snažil navrhnout nejlepší možné řešení, už jsme se rychle dohodli na začátku rekonstrukce. Vše proběhlo bez problémů v dohodnutém termínu a velmi oceňuji ochotu poradit jak s vybavením koupelny, tak i se všemi "vychytávkami". Takže tuto firmu mohu každému doporu."

Hana, Turnov

logo Aquatrend

Adresa

Přidejte si nás